Camp, Hobbies, Kem Latihan & Rekreasi, sembang santai rekreasi

FAMILY DAY ASIA CAMP

Family Day dan kegembiraan adalah dua perkara yang boleh diibaratkan seperti isi dengan kuku. Menyebut sahaja istilah tersebut tentu sahaja ingatan kita akan terus berpusar dengan wajah-wajah kegirangan di samping pelbagai aktiviti menyeronokkan seperti Sukaneka, Karaoke dan BBQ diadakan.

Justeru, jika anda sedang merancang percutian besar-besaran bersama ahli keluarga atau seluruh kakitangan di jabatan anda, maka tidak salah jika dikatakan bahawa Asia Camp adalah salah satu tempat yang menarik untuk menjadi pilihan bagi merealisasikan percutian yang menarik di samping memenuhi kriteria-kriteria untuk anda menjalankan pelbagai aktiviti sukan Outdoor dan Indoor yang mencabar dan menyeronokkan.

Family Day di Asia Camp bakal menjadi satu kenangan manis kepada anda di luar sana yang mengimpikan satu percutian bagi komuniti yang besar dan sarat dengan pelbagai pilihan aktiviti. Lokasi Asia Camp yang luas dan selesa sehingga mampu menempatkan 1000 orang pengujung dalam masa yang sama membolehkan anda menjalankan pelbagai pilihan aktiviti dengan selesa. Antara aktiviti menarik yang sering menjadi pilihan pengunjung di Asia Camp adalah Memanah, Water Floating, Abseiling, Ice Breaking, Jungle Walk, Camp Fire, Flying Fox dan Treasure Hunt. Aktiviti Indoor seperti Rebut Kerusi dan Cabutan Bertuah boleh dijalankan di dalam dewan sekiranya cuaca tidak mengizinkan untuk aktiviti Outdoor.

Mentari terbenam indahnya panorama, Mentari terbit muncullah bayang, Ahli keluarga berkumpul bersama, Semakin hari semakin sayang.

 

Family Day di Asia Camp telah dijalankan oleh pelbagai organisasi seperti syarikat terkenal Bella Ammara. Melalui foto-foto dan video yang dapat dirakamkan oleh pihak pengurusan Asia Camp, jelas terpampar kegembiraan dan kegirangan di wajah mereka lantaran berpeluang menikmati keseronokan pelbagai aktiviti di Asia Camp. Menikmati pemandangan yang indah dan menenangkan dengan kehijauan alam semulajadi ditambah dengan bunyi kicauan burung juga seakan menjadi satu bonus kepada mereka yang ingin melarikan diri sebentar daripada tekanan dan kesibukan berkerja di bandar. Tentu sahaja dengan menyertai aktiviti sebegini dapat memberi 1001 manfaat kepada para peserta khususnya dalam usaha untuk mengeratkan kembali silaturahim antara ahli keluarga dan mengurangkan tekanan.

Klik disini untuk artikel seterusnya>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *